keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Valtarin koulu TV2:n Galaxissa

TAISTO -Jyväskylän aluekarsinta

Koulumme pääsi Taistossa aluekarsintaan, joka pidettiin Jyväskylässä 4.4. Lähdimme koululta minibussilla 16 hengen voimin. Neljä kilpailijaamme Inka Välipakka, Anna-Riina Karvonen, Viljami Pakanen ja Kim Huovinen, saivat kukin ottaa mukaansa kaksi tsemppaajaa, mutta mukaan tuli myös varalla olevia. Liikunnan opettajat Jouni Välipakka ja Johanna Nissi lähtivät myös mukaan unohtamatta matkamme järjestäjää Henna Anuntia, joten meitä oli oikeastaan 20 (Kuljettaja mukaan lukien).

Vaikka matka Iistä Jyväskylään kesti yli neljä tuntia, matka kului joutuisasti. Olimme sopineet, että itse menomatkan aikana ei herkkuja syödä, mutta muuta evästä sai olla mukana.


Paikalle saavuttuamme kilpailijat saivat Taiston t-paidat. Kannustajaporukkamme meni istumaan katsomoon, joka oli jo valmiiksi täynnä muiden kilpailijoiden kannustajajoukkoja.


Kilpailu alkoi lämmittelyllä ja rataan tutustumisella. Paikalla pyöri myös useita tv-kameroita, jotka kuvasivat katsomoa sekä kilpailijoita yle2:ssa näytettävään ohjelmaan. Ohjelma näytetään maanantaina 12.5. klo 16.30 Yle2 Galaksissa. Ohjelma näytetään uusintana seuraavana lauantaina.Taiston eri lajit olivat punnerrus, leuanveto, dippi, roikunta sekä itse rata. 

Kilpailijamme tekivät kaikki parhaansa kilpailussa. Lähes jokainen oli väsynyt paluumatkan alettua.
Pääsimme takaisin Iihin illalla kello 23 aikaan. Vaikka joukkueemme ei päässyt jatkoon, oli matka ikimuistoinen ja toivon, että pääsemme mukaan myös ensivuonna.Valtarin koulun Taisto-tiimin kilpailunumero 2.


 Teksti Marianne Vanhala 8f

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti