perjantai 12. syyskuuta 2014

Liikuntapäivä 28.8.2014

Valtarin koulun ja Iin lukion yhteistä liikuntapäivää vietettiin 28. päivä elokuuta urheilukentällä. Sää oli viileämpi, mutta sateelta onneksi säästyimme.

Tuttuun tapaan ohjelma piti sisällään jalkapallopelejä sekä pieniä liikunnallisia toimintapisteitä, mm. Tandemhiihtoa, pallonheittoa, hyppynaruhyppimistä ja saappaanheittoa. Päivä alkoi opettajat vastaan abiturientit -jalkapallopelillä joka päättyi tulokseen 4-0 opettajille. Lukion rehtori teki kaksi maalia.

Opettajat vs. abit

Ensimmäisen pelin aikana katsomossa oli ihan täyttä, mutta pelin jälkeen oppilaiden väliset pelit alkoivat, joten katsomo tyhjeni nopeasti useimpien lähtiessä oman ryhmänsä peleihin. Jalkapallopelejä oli paljon pitkin päivää. Valtarin koulun parhaat pelaajat tytöistä olivat 9EF. Tyttöjen finaalipelissä lukion parhaat kuitenkin veivät, ja 9EF tuli toiseksi maalein 6-4. Poikien peleissä Valtarilta parhaita olivat 9AB. He hävisivät kuitenkin lukion pojille maalein 4-1.

Tandemhiihto on hankalampaa kuin miltä se ehkä näyttää. Tämä piste oli kuvioissa myös viime liikuntapäivänä. 

Frisbeegolfkori
Liikuntapäivästä on tullut, tai jos ei ole tullut niin ainakin hyvää vauhtia on siitä tulossa jokavuotinen perinne. Liikuntapäivä on mukavaa vaihtelua tavalliseen koulun arkeen, joten toivottavasti se järjestetään myös ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti